Κόλλα ψεκασμού Glukon

Οι κόλλες GLUKON δημιουργούν μια μόνιμη, συγκόλληση διαφόρων υλικών με υψηλή αντοχή στην θερμοκρασία. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε στερεά εξασφαλίζει μια πολύ δυνατή ένωση με μόνο μία επίστρωση σε κάθε πλευρά. Μοναδική είναι η δυνατότητα της κόλλας να δυναμώσει την ένωση έως 50% παραπάνω με μια δεύτερη στρώση κόλλας.

Η κόλλα είναι κατάλληλη για πολλά υλικά όπως διακοσμητικά laminate, MDF, ξύλο πλαστικά και PCV, λάστιχο, ταπετσαρίες, PE, μπετόν, μέταλλο, υφάσματα και πολλά άλλα.

Η αρχική συγκόλληση είναι τόσο καλή ώστε τα συγκολλημένα κομμάτια μπορούν να επεξεργαστούν σχεδόν αμέσως. Αυτό επιτρέπει την τελειοποίηση των κομματιών χωρίς αναμονή, η οποία είναι ενοχλητική στην παραγωγή. Η φύση του συστήματος εξασφαλίζει την λειτουργία του χωρίς συντήρηση, καθαρή και οικονιμική σε σύγκριση με συμβατά συστήματα. Τέλος με τις πολύωρες αναμονές στην επεξεργασία και το χρονοβόρο καθαρισμό. Ψεκάστε και τις δύο πλευρές, περιμένετε λίγα λεπτάκαι συναρμολογήστε τα δυο κομμάτια με την βοήθεια του τυμπάνου σύσφιξης για να αποκτήσετε μια ισχυρή συγκόλληση.Glukon

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Χημική ονομασία: Κόλλα επαφής σε σπρέι
Εμφάνιση: Διάφανο ή κόκκινο υγρό
Ποσοστό στερεών στη κόλλα: Premium 38% - 42%
Classic 28% - 34%
Ειδικό βάρος: 1.19 + 0.02
Διατμητική δύναμη: 100 psi
Οριακή θερμοκρασία: 130°C (Premium) 100°C (Classic)
Κατανάλωση: 15 - 18 m²/kg 
Διαθέσιμα σε δοχεία (17kg) μίας χρήσης ή σπρέι 500ml  

 

Glukon1

Change the GLUKON-can

Glukon2

Change the GLUKON-tip/nozzle

 

Glukon3

Connection of the GLUKON-can

 

Glukon4

Bond HPL with GLUKON
 

Glukon5

The right spraying with the GLUKON system

Adobe-PDF

Φυλλάδιο